Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Gray Man

Film, 2022, 129 minuten
The Gray Man
Wanneer een schimmige CIA-agent vernietigende geheimen van de organisatie onthult, wordt hij opgejaagd door een ontspoorde agent die een prijs op zijn hoofd heeft gezet.
De film The Gray Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 129 minuten. Ryan Gosling en Chris Evans schitteren met Ana de Armas en Regé-Jean Page in deze actiethriller van de Russo-broers. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Gray Man is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Gray Man

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ind
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Gray Man

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
The Mother
Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.