Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Great Hack

Cambridge Analyticas großer Hack
Documentaire, 2019, 114 minuten
The Great Hack
Ontdek hoe het databedrijf Cambridge Analytica in de nasleep van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 een symbool werd voor de duistere kant van social media.
De documentaire The Great Hack is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 114 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The Great Hack is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel, Provocerend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Great Hack op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The Cambridge Analytica scandal is examined through the roles of several affected persons.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Great Hack

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.