Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Great Raid

Ghost Soldiers
Film, 2005, 132 minuten, 686.111 beoordelingen
The Great Raid
Tijdens WOII onderneemt een bataljon een gewaagde reddingsoperatie om de Amerikanen en Filipijnen te bevrijden die door de Japanners gevangen zijn genomen.
De film The Great Raid is uitgebracht in 2005 en duurt 132 minuten. Dit oorlogsdrama dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal wordt vertolkt door sterren Benjamin Bratt en James Franco. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend.
16 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Great Raid op Moviemeter

Filipijnen, 1945. Het zesde Ranger Bataljon onder leiding van Kolonel Henry Mucci onderneemt een gewaagde missie om 500 Amerikaanse krijgsgevangenen te bevrijden uit een Japans kamp. Hiervoor zullen ze kilometers achter de vijandelijke linies moeten opereren.

The Great Raid op IMDB

Score: 7 van de 10

Taking place towards the end of WWII, 500 American Soldiers have been entrapped in a camp for 3 years. Beginning to give up hope they will ever be rescued, a group of Rangers goes on a dangerous mission to try and save them.

Acteurs in The Great Raid

Regisseur

Meer zoals The Great Raid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.