Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Green Mile

Stephen King's The Green Mile
Film, 1999, 188 minuten, 10.223.723 beoordelingen
The Green Mile
Als een gevangenisbewaarder ontdekt dat iemand in de dodencel mysterieuze krachten bezit, probeert hij uit alle macht de executie te voorkomen.
De film The Green Mile is uitgebracht in 1999 en duurt 188 minuten. Michael Clarke Duncan, Sam Rockwell en tweevoudig Oscarwinnaar Tom Hanks zijn de grote sterren in dit drama. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Green Mile op Moviemeter

Score: 4,28 van de 5

Nu Paul Edgecomb zijn dagen slijt in een bejaardentehuis, kijkt hij terug op zijn leven als gevangenisbewaker. Jarenlang heeft hij dienst gedaan in de 'Dodengang' van de Cold Mountain gevangenis. Paul denkt vooral terug aan 1935. Ten tijde van de Grote Depressie ontwikkelde Edgecomb een bijzondere band met één van de gevangenen. De zwarte reus John Coffey werd beschuldigd van de verkrachting en de moord op twee kleine meisjes. Er was alleen iets heel bijzonders met hem aan de hand...

The Green Mile op IMDB

Score: 8 van de 10

The lives of guards on Death Row are affected by one of their charges: a black man accused of child murder and rape, yet who has a mysterious gift.

Acteurs in The Green Mile

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The Green Mile

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.