Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Grey

Film, 2012, 112 minuten, 3.798.969 beoordelingen
The Grey
Deze spannende overlevingsthriller volgt Ottway, beveiliger uit het noorden van Alaska. Opgejaagd door bloeddorstige dieren begint hij aan de zware tocht.
De film The Grey is uitgebracht in 2012 en duurt 112 minuten. Liam Neeson, genomineerd voor een Oscar voor Schindler's List, speelt de hoofdrol in dit actiedrama. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Duister.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Grey op Moviemeter

Nadat hun vliegtuig crasht, strandt een groepje medewerkers van een olieplatform in het ijskoude Alaska. Ze bevinden zich in het territorium van een groep wolven die hen als indringers zien. Ze zullen nu moeten vechten om te overleven om niet ten prooi te vallen aan de hongerige wolven.

The Grey op IMDB

Score: 7 van de 10

After their plane crashes in Alaska, six oil workers are led by a skilled huntsman to survival, but a pack of merciless wolves haunts their every step.

Acteurs in The Grey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Grey

Taken

Taken

(2008)

The Road

The Road

(2009)

Iceman

Iceman

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Arthdal Chronicles
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.
Pachamama
Wanneer een heilig beeld wordt gestolen uit zijn dorp in de Andes, onderneemt een energieke jongen die graag sjamaan wil worden een dappere missie om het terug te halen.
Malibu Rescue: The Series
De Botjes hebben hun training afgerond en keren terug naar het strand voor een reeks spannende reddingen en een flinke dosis humor.
Hotel Artemis
In een dystopisch LA lapt een verpleegster criminelen op in een geheim ziekenhuis met strenge regels. Maar als er rellen uitbreken en de eigenaar komt, is alles mogelijk.
Rim of the World
Vier zeer verschillende tieners zijn op zomerkamp wanneer aliens de planeet aanvallen. Ze begeven zich op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.