Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Grey

Film, 2012, 112 minuten, 3.798.969 beoordelingen
The Grey
Deze spannende overlevingsthriller volgt Ottway, beveiliger uit het noorden van Alaska. Opgejaagd door bloeddorstige dieren begint hij aan de zware tocht.
De film The Grey is uitgebracht in 2012 en duurt 112 minuten. Liam Neeson, genomineerd voor een Oscar voor Schindler's List, speelt de hoofdrol in dit actiedrama. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Duister.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Grey op Moviemeter

Nadat hun vliegtuig crasht, strandt een groepje medewerkers van een olieplatform in het ijskoude Alaska. Ze bevinden zich in het territorium van een groep wolven die hen als indringers zien. Ze zullen nu moeten vechten om te overleven om niet ten prooi te vallen aan de hongerige wolven.

The Grey op IMDB

Score: 7 van de 10

After their plane crashes in Alaska, six oil workers are led by a skilled huntsman to survival, but a pack of merciless wolves haunts their every step.

Acteurs in The Grey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Grey

Taken

Taken

(2008)

The Road

The Road

(2009)

Iceman

Iceman

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spider-Man: Een nieuw universum
Nadat de tiener Miles Morales uit Brooklyn is gebeten door een radioactieve spin, krijgt hij een spoedcursus webslingeren van zijn helden uit andere dimensies.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
Cannon Busters
De onsterfelijke rebel Philly the Kid en zijn transformeerbare roze Cadillac gaan met een altijd vrolijke robot op zoek naar een vermiste prins.
Wu Assassins
Een eenvoudige chef-kok uit San Francisco is de nieuwste aanwinst in een lange lijn van huurmoordenaars die de mystieke Wu-krachten uit verkeerde handen moeten houden.
Air Strike
Tijdens de Tweede Wereldoorlog traint een Amerikaanse piloot Chinese vliegeniers, zodat Chongqing zich kan verdedigen tegen brute Japanse luchtaanvallen.