Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Guns of Navarone

Film, 1961, 156 minuten
The Guns of Navarone
Tijdens de Tweede Wereldoorlog lanceren de Britse strijdkrachten een aanval om de enorme kanonnen uit te schakelen waarmee de nazi's een belangrijk zeekanaal bewaken.
De film The Guns of Navarone is uitgebracht in 1961 en duurt 156 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Guns of Navarone

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals The Guns of Navarone

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
In deze Britse horrorfilm uit 1936 vermoordt een meedogenloze Londense kapper zijn klanten voor geld en wil hij koste wat kost de dochter van een rijke gouverneur voor zich winnen.
Fifty Shades Uncovered
Deze film onderzoekt via interviews met mediamensen, uitgevers en de BDSM-gemeenschap de culturele impact van de beroemde liefdesroman voor volwassenen.
Pipa
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.