Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hand of God

Film, 2021, 130 minuten
The Hand of God
In het Napels van de jaren 80 jaagt de jonge Fabietto zijn liefde voor voetbal na tot het noodlot toeslaat. Een onzekere, maar veelbelovende toekomst als filmmaker volgt.
De film The Hand of God is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 130 minuten. Paolo Sorrentino's verhaal over de weg naar volwassenheid won twee prijzen tijdens het filmfestival van Venetië. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Hand of God is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hand of God op IMDB

Score: 7,8 van de 10

From Academy Award-winning writer and director Paolo Sorrentino (Il Divo, The Great Beauty, The Young Pope), comes the story of a boy, Fabietto Schisa, in the tumultuous Naples of the 1980s. The Hand of God is a story full of unexpected joys, such as the arrival of football legend Diego Maradona, and an equally unexpected tragedy. Fate plays its part, joy and tragedy intertwine, and Fabietto's future is set in motion. Sorrentino returns to his hometown to tell his most personal story, a tale of fate and family, sports and cinema, love and loss.

Acteurs in The Hand of God

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The Hand of God

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.