Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hand of Night

Film, 1968, 86 minuten
The Hand of Night
Een toerist stuit op een woestijnkasteel waar een raadselachtige vrouw hem vermaakt. Wanneer hij later terugkeert, is de plek verdwenen en ontvouwt zich een mysterie.
De film The Hand of Night is uitgebracht in 1968 en duurt 86 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend.

Acteurs in The Hand of Night

Regisseur

Meer zoals The Hand of Night

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Shaun het schaap: Kerstavonturen
Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen. De hele boerderijbende trekt erop uit en beleeft een wild kerstavontuur, compleet met slee!
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
The Swimmers
Dankzij hun moed en zwemtalent brengen twee jonge zussen de riskante reis van het door oorlog verscheurde Syrië tot aan de Olympische Spelen in Rio in 2016 tot een goed einde.