Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hangover

Film, 2009, 99 minuten, 4.459.994 beoordelingen
The Hangover
Als drie vrienden eindelijk wakker worden na een wild vrijgezellenfeest, is hun beste vriend spoorloos verdwenen en hij is degene die in het huwelijksbootje stapt.
De film The Hangover is uitgebracht in 2009 en duurt 99 minuten. Deze comedy was een van de succesvolste films van 2009 en won een Golden Globe voor Beste speelfilm. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hangover op Moviemeter

Twee dagen voor zijn huwelijk, gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas, om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby. Doug is echter nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.

The Hangover op IMDB

Score: 8 van de 10

Three buddies wake up from a bachelor party in Las Vegas, with no memory of the previous night and the bachelor missing. They make their way around the city in order to find their friend before his wedding.

Acteurs in The Hangover

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Hangover

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.