Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hateful Eight

The Hateful 8
Film, 2015, 167 minuten
The Hateful Eight
Jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog komen een premiejager en zijn gevangene in een sneeuwstorm terecht. Ze schuilen bij een halte van de postkoets met zes ongure types.
De film The Hateful Eight is uitgebracht in 2015 en duurt 167 minuten. Samuel L. Jackson, Tim Roth en Jennifer Jason Leigh schitteren in Tarantino's film over een periode na de Burgeroorlog. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hateful Eight op Moviemeter

Score: 3,62 van de 5

Wyoming, enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Premiejager John Ruth is met een voortvluchtige, Daisy Domergue genaamd, op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen. Onderweg komen ze twee mannen tegen, ex-majoor en berucht premiejager Marquis Warren en Chris Mannix, een zuiderling die beweert de nieuwe sheriff van het dorp te zijn. Vanwege een hevige sneeuwstorm worden ze gedwongen te schuilen in ‘Minnie’s Haberdashery’, een tussenstop die zich bevindt op een bergpas.

The Hateful Eight op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Some time after the Civil War, a stagecoach hurtles through the wintry Wyoming landscape. Bounty hunter John Ruth and his fugitive captive Daisy Domergue race towards the town of Red Rock, where Ruth will bring Daisy to justice. Along the road, they encounter Major Marquis Warren (an infamous bounty hunter) and Chris Mannix (a man who claims to be Red Rock's new sheriff). Lost in a blizzard, the bunch seeks refuge at Minnie's Haberdashery. When they arrive they are greeted by unfamiliar faces: Bob, who claims to be taking care of the place while Minnie is gone; Oswaldo Mobray, the hangman of Red Rock; Joe Gage, a cow puncher; and confederate general Sanford Smithers. As the storm overtakes the mountainside, the eight travelers come to learn that they might not make it to Red Rock after all...

Acteurs in The Hateful Eight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Hateful Eight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.