Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Haunting of Hill House

Tv-serie, 2018
The Haunting of Hill House
In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.
De tv-serie The Haunting of Hill House is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze huiveringwekkende ensembleserie is een moderne interpretatie van Shirley Jacksons klassieke gothic novel. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Haunting of Hill House is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Eng, Spannend, IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Haunting of Hill House op IMDB

Score: 8,8 van de 10

Flashing between past and present, a fractured family confronts haunting memories of their old home and the terrifying events that drove them from it.

Trailer

Acteurs in The Haunting of Hill House

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The Haunting of Hill House

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
LEGO Friends: Holiday Special
Een dag vol sneeuw in Heartlake City leidt tot onverwachte pech voor vijf beste vriendinnen, maar vakantievreugde is nooit ver weg zolang ze maar bij elkaar zijn.