Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Haunting of Hill House

Tv-serie, 2018
The Haunting of Hill House
In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.
De tv-serie The Haunting of Hill House is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze huiveringwekkende ensembleserie is een moderne interpretatie van Shirley Jacksons klassieke gothic novel. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Haunting of Hill House is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Eng, Spannend, IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Haunting of Hill House op IMDB

Score: 8,8 van de 10

Flashing between past and present, a fractured family confronts haunting memories of their old home and the terrifying events that drove them from it.

Trailer

Acteurs in The Haunting of Hill House

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The Haunting of Hill House

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.