Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The High Command

Film, 1937, 88 minuten
The High Command
Als het bloedige verleden van een onderscheiden generaal boven water komt, doet hij er alles aan om te zorgen dat zijn dochter er geen negatieve gevolgen van ondervindt.
De film The High Command is uitgebracht in 1937 en duurt 88 minuten. James Mason speelt de hoofdrol in deze verfilming van de roman 'The General Goes Too Far' van Lewis Robinson. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The High Command op IMDB

Score: 6 van de 10

A general of the old school, who believes strongly in his own honour and sense of duty, must come to terms with a crime he commited years earlier, during the Irish War for Independence in 1921.

Acteurs in The High Command

Regisseur

Meer zoals The High Command

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.