Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Highwaymen

Film, 2019, 132 minuten
The Highwaymen
Twee geharde voormalige Texas Rangers krijgen de taak de beruchte Bonnie en Clyde op te sporen en te doden in dit op ware gebeurtenissen gebaseerde misdaaddrama.
De film The Highwaymen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 132 minuten. Kevin Costner en Woody Harrelson spelen de legendarische Texas Rangers Frank Hamer en Maney Gault. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Highwaymen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Highwaymen op IMDB

Score: 7,2 van de 10

A pair of police officers come out of retirement to catch the infamous outlaws Bonnie & Clyde.

Acteurs in The Highwaymen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Highwaymen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.