Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Highwaymen

Film, 2019, 132 minuten
The Highwaymen
Twee geharde voormalige Texas Rangers krijgen de taak de beruchte Bonnie en Clyde op te sporen en te doden in dit op ware gebeurtenissen gebaseerde misdaaddrama.
De film The Highwaymen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 132 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Highwaymen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Highwaymen op IMDB

Score: 7,2 van de 10

A pair of police officers come out of retirement to catch the infamous outlaws Bonnie & Clyde.

Acteurs in The Highwaymen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Highwaymen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.