Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Highwaymen

Film, 2019, 132 minuten
The Highwaymen
Twee geharde voormalige Texas Rangers krijgen de taak de beruchte Bonnie en Clyde op te sporen en te doden in dit op ware gebeurtenissen gebaseerde misdaaddrama.
De film The Highwaymen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 132 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Highwaymen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Highwaymen op IMDB

Score: 7,2 van de 10

A pair of police officers come out of retirement to catch the infamous outlaws Bonnie & Clyde.

Acteurs in The Highwaymen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Highwaymen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.