Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hitman’s Bodyguard

Film, 2017, 118 minuten
The Hitman’s Bodyguard
Een onopvallende bodyguard moet ervoor zorgen dat een kroongetuige, die ook nog een wispelturige moordenaar is, in leven blijft om tegen een wrede dictator te getuigen.
De film The Hitman’s Bodyguard is uitgebracht in 2017 en duurt 118 minuten. Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Ryan Reynolds (Deadpool) en Salma Hayek (Desperado) schitteren in een vlammende rol. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hitman’s Bodyguard op IMDB

Score: 6,9 van de 10

The world's top bodyguard gets a new client, a hit man who must testify at the International Criminal Court. They must put their differences aside and work together to make it to the trial on time.

Acteurs in The Hitman’s Bodyguard

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Hitman’s Bodyguard

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Yakitori: Soldiers of Misfortune
De aarde is gekoloniseerd door een superieure buitenaardse beschaving. In de hoop op een betere toekomst sluit Akira zich aan bij de vervangbare Yakitori-infanterie.
The Mother
Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.