Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Holiday

Holiday
Film, 2006, 135 minuten, 3.915.553 beoordelingen
The Holiday
Amanda uit Los Angeles en de Londense Iris zitten vast in een vicieuze cirkel van doodlopende relaties met ontrouwe mannen, en besluiten woningruil te doen.
De film The Holiday is uitgebracht in 2006 en duurt 135 minuten. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black vullen elkaar mooi aan in deze trans-Atlantische 'romcom'. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Grappig, Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Holiday op Moviemeter

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 1988 was in Korea het jaar van de Seoul Olympics, maar ook het jaar waar in Ji Kang-hun en nog elf gedetineerden ontsnapten uit de gevangenis. Zes man werden weer snel opgepakt, maar de overgebleven gedetineerden ontglipten de politie door het nemen van gijzelaars.

The Holiday op IMDB

Score: 7 van de 10

Two women troubled with guy-problems swap homes in each other's countries, where they each meet a local guy and fall in love.

Acteurs in The Holiday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Holiday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
We Lost Our Human
Door een Glitch zijn alle mensen weg! Kun jij de verwende broer en zus Pud en Ham helpen om naar het centrum van het universum te reizen om het te fixen?
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Still Time
In deze dramedy over tijdreizen wil een workaholic die altijd haast heeft, dat het leven langzamer gaat als hij elke paar uur een jaar vooruitspringt.