Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Holiday

Holiday
Film, 2006, 135 minuten, 3.915.553 beoordelingen
The Holiday
Amanda uit Los Angeles en de Londense Iris zitten vast in een vicieuze cirkel van doodlopende relaties met ontrouwe mannen, en besluiten woningruil te doen.
De film The Holiday is uitgebracht in 2006 en duurt 135 minuten. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black vullen elkaar mooi aan in deze trans-Atlantische 'romcom'. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Grappig, Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Holiday op Moviemeter

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 1988 was in Korea het jaar van de Seoul Olympics, maar ook het jaar waar in Ji Kang-hun en nog elf gedetineerden ontsnapten uit de gevangenis. Zes man werden weer snel opgepakt, maar de overgebleven gedetineerden ontglipten de politie door het nemen van gijzelaars.

The Holiday op IMDB

Score: 7 van de 10

Two women troubled with guy-problems swap homes in each other's countries, where they each meet a local guy and fall in love.

Acteurs in The Holiday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Holiday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Mirror, Mirror
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.