Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hook Up Plan

Tv-serie, 2022
The Hook Up Plan
Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.
De tv-serie The Hook Up Plan is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Met Zita Hanrot (Fatima), Marc Ruchmann (Le Chalet), Sabrina Ouazani (Taxi 5) en Joséphine Draï (Si j'étais un homme). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Hook Up Plan is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hook Up Plan op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Elsa, a Parisian, can not forget her ex. Her best friend secretly hires an escort boy to help her move on but the plan works a little too well .

Trailer

Acteurs in The Hook Up Plan

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel];Duits;Engels;Turks;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals The Hook Up Plan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.