Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hook Up Plan

Tv-serie, 2022
The Hook Up Plan
Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.
De tv-serie The Hook Up Plan is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Met Zita Hanrot (Fatima), Marc Ruchmann (Le Chalet), Sabrina Ouazani (Taxi 5) en Joséphine Draï (Si j'étais un homme). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Hook Up Plan is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hook Up Plan op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Elsa, a Parisian, can not forget her ex. Her best friend secretly hires an escort boy to help her move on but the plan works a little too well .

Trailer

Acteurs in The Hook Up Plan

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel];Duits;Engels;Turks;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals The Hook Up Plan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.