Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hook Up Plan

Tv-serie, 2022
The Hook Up Plan
Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.
De tv-serie The Hook Up Plan is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Met Zita Hanrot (Fatima), Marc Ruchmann (Le Chalet), Sabrina Ouazani (Taxi 5) en Joséphine Draï (Si j'étais un homme). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Hook Up Plan is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hook Up Plan op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Elsa, a Parisian, can not forget her ex. Her best friend secretly hires an escort boy to help her move on but the plan works a little too well .

Trailer

Acteurs in The Hook Up Plan

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel];Duits;Engels;Turks;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals The Hook Up Plan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.