Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hook Up Plan

Tv-serie, 2022
The Hook Up Plan
Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.
De tv-serie The Hook Up Plan is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Met Zita Hanrot (Fatima), Marc Ruchmann (Le Chalet), Sabrina Ouazani (Taxi 5) en Joséphine Draï (Si j'étais un homme). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Hook Up Plan is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hook Up Plan op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Elsa, a Parisian, can not forget her ex. Her best friend secretly hires an escort boy to help her move on but the plan works a little too well .

Trailer

Acteurs in The Hook Up Plan

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel];Duits;Engels;Turks;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals The Hook Up Plan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.