Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Horror of Frankenstein

Film, 1970, 95 minuten
The Horror of Frankenstein
In deze kruising tussen een horror en een comedy van Hammer is Victor Frankenstein tot alles in staat en creëert hij een schepsel uit menselijke lichaamsdelen.
De film The Horror of Frankenstein is uitgebracht in 1970 en duurt 95 minuten. David Prowse ('Star Wars') mag als monster zijn talent in het vertolken van legendarische gevaarlijke figuren aanwenden. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Horror of Frankenstein

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Horror of Frankenstein

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.