Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The House Bunny

La casa de las conejitas
Film, 2008, 97 minuten, 1.632.472 beoordelingen
The House Bunny
Als Playboy-bunny Shelley Darlingson wordt verdreven uit de mansion, heeft ze geen thuis meer. Totdat ze de meiden van Zeta Alfa Zeta tegenkomt.
De film The House Bunny is uitgebracht in 2008 en duurt 97 minuten. Anna Faris speelt een opgewekte Playboy-bunny in deze comedy met Colin Hanks, Emma Stone en Kat Dennings. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift, Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The House Bunny op Moviemeter

Als Shelly (Anna Faris), een Playboy bunny, plotseling ontslag krijgt weet ze niet waar ze naar toe moet. Ze komt terecht op een universiteitscampus die beheerst wordt door een grote, belangrijke studentenvereniging vol arrogante meiden en hun moeders. Shelly krijgt het idee om ook huismoeder te worden, en wel van de Zeta- vereniging, bestaande uit nerds en outcasts die op het punt staan hun huis te verliezen.

The House Bunny op IMDB

Score: 6 van de 10

After Playboy bunny Shelley is kicked out of the playboy mansion, she finds a job as the house mother for a sorority full of socially awkward girls.

Acteurs in The House Bunny

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The House Bunny

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Happy Old Year
Tijdens een grote opruimbeurt in huis ontdekt een vrouw spullen van haar ex-vriend die haar terugvoeren naar het verleden.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.