Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Incident

Film, 2014, 100 minuten
The Incident
Twee criminelen racen een trap af, achtervolgd door een agent. Een ruziënde familie trekt eropuit. Hun trips gaan veel langer duren dan verwacht.
De film The Incident is uitgebracht in 2014 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Incident op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Annabel verhuist met haar echtgenoot Joe naar een huis beschut in het bos. Hun welvarend, grootstedelijk leven wordt onderbroken door de komst van Lily, een eigenzinnige tiener die in hun huis inbreekt tijdens Joe's afwezigheid. Deze komst boezemt Annabel angst in en de gebeurtenis maakt haar emotioneel labiel. Ze reageert koel en afstandelijk tegenover Joe die op zijn eigen manier verontrust raakt.

The Incident op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Two parallel stories about characters trapped in illogical endless spaces: two brothers and a detective locked on an infinite staircase, and a family locked on an infinite road - for a very long time.

Acteurs in The Incident

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals The Incident

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Narco-Saints
Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.