Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Incident

Film, 2014, 100 minuten
The Incident
Twee criminelen racen een trap af, achtervolgd door een agent. Een ruziënde familie trekt eropuit. Hun trips gaan veel langer duren dan verwacht.
De film The Incident is uitgebracht in 2014 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Incident op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Annabel verhuist met haar echtgenoot Joe naar een huis beschut in het bos. Hun welvarend, grootstedelijk leven wordt onderbroken door de komst van Lily, een eigenzinnige tiener die in hun huis inbreekt tijdens Joe's afwezigheid. Deze komst boezemt Annabel angst in en de gebeurtenis maakt haar emotioneel labiel. Ze reageert koel en afstandelijk tegenover Joe die op zijn eigen manier verontrust raakt.

The Incident op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Two parallel stories about characters trapped in illogical endless spaces: two brothers and a detective locked on an infinite staircase, and a family locked on an infinite road - for a very long time.

Acteurs in The Incident

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals The Incident

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Liebes Kind
Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.
6ixtynin9 The Series
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.