Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Incident

Film, 2014, 100 minuten
The Incident
Twee criminelen racen een trap af, achtervolgd door een agent. Een ruziënde familie trekt eropuit. Hun trips gaan veel langer duren dan verwacht.
De film The Incident is uitgebracht in 2014 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Incident op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Annabel verhuist met haar echtgenoot Joe naar een huis beschut in het bos. Hun welvarend, grootstedelijk leven wordt onderbroken door de komst van Lily, een eigenzinnige tiener die in hun huis inbreekt tijdens Joe's afwezigheid. Deze komst boezemt Annabel angst in en de gebeurtenis maakt haar emotioneel labiel. Ze reageert koel en afstandelijk tegenover Joe die op zijn eigen manier verontrust raakt.

The Incident op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Two parallel stories about characters trapped in illogical endless spaces: two brothers and a detective locked on an infinite staircase, and a family locked on an infinite road - for a very long time.

Acteurs in The Incident

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals The Incident

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
The Asunta Case
Nadat de ouders van de twaalfjarige Asunta hun dochter hebben opgegeven als vermist, keert het onderzoek zich al snel tegen hen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.