Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Indian Detective

Tv-serie, 2017
The Indian Detective
In deze misdaad-dramedy bezoekt een geschorste Canadese agent zijn vader in Mumbai en helpt bij een onderzoek naar een groot crimineel netwerk dat tot Canada reikt.
De tv-serie The Indian Detective is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.The Indian Detective is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Indian Detective op Moviemeter

Score: 3 van de 5

The Indian Detective draait om Doug D'Mello, een agent uit Toronto met Indiase roots, die betrokken raakt bij een moordzaak terwijl hij zijn vader Stanley bezoekt in Mumbai. Wanneer hij in het land van zijn ouders een moord op moet lossen heeft hij, ondanks zijn achtergrond, veel moeite om zich aan te passen, omdat hij in India toch duidelijk een outsider is. Het onderzoek leidt Doug naar een gevaarlijke samenzwering, waar miljonair David Marlowe (William Shatner) bij betrokken is.

The Indian Detective op IMDB

Score: 6,5 van de 10

The Indian Detective is a TV mini-series starring Russell Peters, Anupam Kher, and Christina Cole. A Toronto police officer investigates a murder while visiting his father in India.

Acteurs in The Indian Detective

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Indian Detective

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.