Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Indian Detective

Tv-serie, 2017
The Indian Detective
In deze misdaad-dramedy bezoekt een geschorste Canadese agent zijn vader in Mumbai en helpt bij een onderzoek naar een groot crimineel netwerk dat tot Canada reikt.
De tv-serie The Indian Detective is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. The Indian Detective is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Indian Detective op Moviemeter

Score: 3 van de 5

The Indian Detective draait om Doug D'Mello, een agent uit Toronto met Indiase roots, die betrokken raakt bij een moordzaak terwijl hij zijn vader Stanley bezoekt in Mumbai. Wanneer hij in het land van zijn ouders een moord op moet lossen heeft hij, ondanks zijn achtergrond, veel moeite om zich aan te passen, omdat hij in India toch duidelijk een outsider is. Het onderzoek leidt Doug naar een gevaarlijke samenzwering, waar miljonair David Marlowe (William Shatner) bij betrokken is.

The Indian Detective op IMDB

Score: 6,5 van de 10

The Indian Detective is a TV mini-series starring Russell Peters, Anupam Kher, and Christina Cole. A Toronto police officer investigates a murder while visiting his father in India.

Acteurs in The Indian Detective

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Indian Detective

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.