Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Indian Detective

Tv-serie, 2017
The Indian Detective
In deze misdaad-dramedy bezoekt een geschorste Canadese agent zijn vader in Mumbai en helpt bij een onderzoek naar een groot crimineel netwerk dat tot Canada reikt.
De tv-serie The Indian Detective is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.The Indian Detective is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Indian Detective op Moviemeter

Score: 3 van de 5

The Indian Detective draait om Doug D'Mello, een agent uit Toronto met Indiase roots, die betrokken raakt bij een moordzaak terwijl hij zijn vader Stanley bezoekt in Mumbai. Wanneer hij in het land van zijn ouders een moord op moet lossen heeft hij, ondanks zijn achtergrond, veel moeite om zich aan te passen, omdat hij in India toch duidelijk een outsider is. Het onderzoek leidt Doug naar een gevaarlijke samenzwering, waar miljonair David Marlowe (William Shatner) bij betrokken is.

The Indian Detective op IMDB

Score: 6,5 van de 10

The Indian Detective is a TV mini-series starring Russell Peters, Anupam Kher, and Christina Cole. A Toronto police officer investigates a murder while visiting his father in India.

Acteurs in The Indian Detective

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Indian Detective

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.