Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Innocent Man

Tv-serie, 2018
The Innocent Man
Deze documentaire is een bewerking van John Grishams enige non-fictieboek en roept verontrustende vragen op over twee moordzaken in Ada (Oklahoma) in de jaren 80.
De tv-serie The Innocent Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Innocent Man is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Innocent Man op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The story of Ron Williamson, a man who sat on Oklahoma's death row for 11 years for a crime he didn't commit. Based on John Grisham's "The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town."

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Innocent Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.