Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Intent

Film, 2016, 99 minuten
The Intent
Nadat de beginnende crimineel Gunz lid is geworden van de gewelddadige TIC-bende, wordt de bende van alle kanten bedreigd.
De film The Intent is uitgebracht in 2016 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Intent op Moviemeter

Score: 2,29 van de 5

Gunz (Dylan Duffus) is de stuwkracht in een wereld van opwinding wanneer hij toetreedt tot de bemanning van de TIC. De bemanning, onder leiding van de meedogenloze Hoodz (Scorcher), begint op een laag niveau binnen de TIC, maar al snel zijn ze verantwoordelijk voor het grote werk, zoals gewapende overvallen. Hun nieuwe leven brengt ze al snel in een wereld vol wapens, drugs en vrouwen. Maar hierdoor vangen ze ook de aandacht van de politie, een rivaliserende bende en worden ze geïnfiltreerd door een undercover politieagent. Blijft Gunz op deze voet verder gaan, of houdt hij zich aan zijn eed?

The Intent op IMDB

Score: 3,8 van de 10

Gunz (Dylan Duffus) is thrust into a world of excitement when he joins the TIC crew. The crew, led by the ruthless Hoodz (Scorcher), goes from low level weed peddling to full on armed robberies within a fortnight. Their new found infamy affords them a life of guns, drugs, and girls but they also catch the attention of the police and a rival gang. To make matters worse they have been infiltrated by an undercover police officer. Does he have "THE INTENT" to remain a criminal or abide by his oath to the force?

Acteurs in The Intent

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Intent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.