Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Interpreter

Film, 2005, 128 minuten, 1.448.258 beoordelingen
The Interpreter
Silvia Broome is vertaalster voor de Verenigde Naties. Maar haar werk wordt gevaarlijk als ze hoort dat een regeringsfunctionaris zal worden vermoord.
De film The Interpreter is uitgebracht in 2005 en duurt 128 minuten. Dit was de laatste film van Sydney Pollack, met in de hoofdrol Nicole Kidman, Sean Penn en Catherine Keener. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Interpreter op Moviemeter

Politieke intriges en misleiding bij de Verenigde Naties in New York. Een VN-tolk Silvia (Nicole Kidman) hoort bij toeval dat er plannen worden gemaakt voor een moordaanslag op een Afrikaanse leider. De Amerikaanse Geheime Dienst wordt ingeschakeld om een onderzoek in te stellen. De doorgewinterde agent Keller (Sean Penn) vermoedt echter dat Silvia niet de hele waarheid vertelt.

The Interpreter op IMDB

Score: 6 van de 10

Political intrigue and deception unfold inside the United Nations, where a U.S. Secret Service agent is assigned to investigate an interpreter who overhears an assassination plot.

Acteurs in The Interpreter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands

Meer zoals The Interpreter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
The Asunta Case
Nadat de ouders van de twaalfjarige Asunta hun dochter hebben opgegeven als vermist, keert het onderzoek zich al snel tegen hen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.