Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Interpreter

Film, 2005, 128 minuten, 1.448.258 beoordelingen
The Interpreter
Silvia Broome is vertaalster voor de Verenigde Naties. Maar haar werk wordt gevaarlijk als ze hoort dat een regeringsfunctionaris zal worden vermoord.
De film The Interpreter is uitgebracht in 2005 en duurt 128 minuten. Dit was de laatste film van Sydney Pollack, met in de hoofdrol Nicole Kidman, Sean Penn en Catherine Keener. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Interpreter op Moviemeter

Politieke intriges en misleiding bij de Verenigde Naties in New York. Een VN-tolk Silvia (Nicole Kidman) hoort bij toeval dat er plannen worden gemaakt voor een moordaanslag op een Afrikaanse leider. De Amerikaanse Geheime Dienst wordt ingeschakeld om een onderzoek in te stellen. De doorgewinterde agent Keller (Sean Penn) vermoedt echter dat Silvia niet de hele waarheid vertelt.

The Interpreter op IMDB

Score: 6 van de 10

Political intrigue and deception unfold inside the United Nations, where a U.S. Secret Service agent is assigned to investigate an interpreter who overhears an assassination plot.

Acteurs in The Interpreter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands

Meer zoals The Interpreter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Pipa
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.
Café Minamdang
Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.