Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Intruder

Film, 2019, 102 minuten
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
De film The Intruder is uitgebracht in 2019 en duurt 102 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Intruder op IMDB

Score: 5,8 van de 10

The story of Inés, a young woman who after a traumatic episode during a trip with her partner begins to confuse herself between the real and the imaginary.

Acteurs in The Intruder

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals The Intruder

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
An Affair
Een getrouwde gymlerares en een leerling beginnen een affaire die bergafwaarts gaat wanneer haar obsessie voor hem niet wordt beantwoord.
Altered Carbon: Resleeved
Op de planeet Latimer moet Takeshi Kovacs een tatoeëerder beschermen terwijl hij samen met een no-nonsense CTAC-agente de dood van een yakuzabaas onderzoekt.
El hoyo
In een gevangenis waar mannen op hoge verdiepingen beter eten dan de kruimeleters eronder, probeert een van hen het systeem te veranderen zodat iedereen genoeg krijgt.