Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Invitation

Film, 2015, 100 minuten
The Invitation
Een man gaat in op een uitnodiging van zijn ex-vrouw en woont een verontrustend etentje bij waar oude wonden worden opengehaald en nieuwe spanningen ontstaan.
De film The Invitation is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Invitation op Moviemeter

Will en Eden waren ooit een liefdevol paar. Nadat ze door een tragedie hun zoon verloren, verdween Eden spoorloos. Enkele jaren later keert ze totaal onverwacht terug met een nieuwe echtgenoot...en als een totaal andere en griezelige persoon. Eden wil maar wat graag de banden aanhalen met haar ex en alle anderen die ze heeft achtergelaten. Tijdens een diner in het huis dat ooit van hem was, raakt Will ervan overtuigd dat Eden en haar nieuwe vrienden een mysterieuze en angstaanjagende agenda hebben.

The Invitation op IMDB

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in The Invitation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals The Invitation

Creep

Creep

(2014)

6 Years

6 Years

(2015)

Kring

Kring

(2015)

Slasher

Slasher

(2019)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
Basic Instinct 2
Een schrijfster die verdacht wordt van de moord op haar minnaar in Londen, speelt een verleidelijk spelletje met haar psychiater terwijl de mensen om hem heen beginnen te sterven.
Arbitrage
Als miljardair Robert zijn vermogen tracht te redden voordat fraude aan het licht komt, neemt het lot een wending en komt er hulp uit een onwaarschijnlijke hoek.