Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Invitation

Film, 2015, 100 minuten
The Invitation
Een man gaat in op een uitnodiging van zijn ex-vrouw en woont een verontrustend etentje bij waar oude wonden worden opengehaald en nieuwe spanningen ontstaan.
De film The Invitation is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Invitation op Moviemeter

Will en Eden waren ooit een liefdevol paar. Nadat ze door een tragedie hun zoon verloren, verdween Eden spoorloos. Enkele jaren later keert ze totaal onverwacht terug met een nieuwe echtgenoot...en als een totaal andere en griezelige persoon. Eden wil maar wat graag de banden aanhalen met haar ex en alle anderen die ze heeft achtergelaten. Tijdens een diner in het huis dat ooit van hem was, raakt Will ervan overtuigd dat Eden en haar nieuwe vrienden een mysterieuze en angstaanjagende agenda hebben.

The Invitation op IMDB

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in The Invitation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals The Invitation

Unfaithful

Unfaithful

(2002)

Hemlock Grove

Hemlock Grove

(2015)

Creep

Creep

(2014)

6 Years

6 Years

(2015)

Kring

Kring

(2015)

Hush

Hush

(2016)

Slasher

Slasher

(2019)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Bloody New Year
Een groep tieners leidt schipbreuk op een klein eiland. Het stel vindt onderdak — en bovennatuurlijke verschrikkingen — in een hotel dat stil lijkt te staan in de tijd.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.