Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Irishman: In Conversation

Documentaire, 2019, 23 minuten
The Irishman: In Conversation
Regisseur Martin Scorsese gaat in gesprek met sterren Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci voor een intieme, intrigerende blik achter de schermen van 'The Irishman'.
De documentaire The Irishman: In Conversation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 23 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The Irishman: In Conversation is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Irishman: In Conversation

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Irishman: In Conversation

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.
Después de la redada
Een grote inval van de immigratiedienst laat emotionele sporen achter in een stadje waar de kerkgangers worstelen met de vraag wat het betekent van je naaste te houden.
Shelby American
Deze documentaire schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
Iron Fists and Kung-Fu Kicks
Deze documentaire onderzoekt de invloed van vechtfilms uit Hongkong op het filmmaken, van de Shaw Brothers tot moderne Hollywood-blockbusters.