Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The IT Crowd

Tv-serie, 2013, 1.598.311 beoordelingen
The IT Crowd
Samen met hun atechnische manager maakt een stel nerds het beste van hun IT-bestaan in de kelder van een bedrijf dat net is overgenomen door een lompe nieuwe eigenaar.
De tv-serie The IT Crowd is uitgebracht in 2013. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Absurd, Geschift, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The IT Crowd op IMDB

Score: 9 van de 10

The comedic adventures of a rag-tag group of technical support workers at a large corporation.

Acteurs in The IT Crowd

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The IT Crowd

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.