Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Journey Is the Destination

Film, 2016, 123 minuten
The Journey Is the Destination
In deze biopic zoekt de 22-jarige activist en fotojournalist Dan Eldon de frontlinie op tijdens een gevaarlijke hulpactie aan Somalische vluchtelingen.
Deze film is Ontroerend, Intellectueel

The Journey Is the Destination op Moviemeter

Dan Eldon was fotojournalist en pas 22 toen hij gedood werd door een woedende menigte in Somalië. Met zijn collages blonk hij ook uit als kunstenaar. The Journey Is the Destination recreëert het levensverhaal van de kunstenaar en activist die de strijd, pijn en hoop van de geteisterde regio documenteerde. Een hommage aan zijn dapperheid en levenslustigheid.

The Journey Is the Destination op IMDB

Dan Eldon, who was only 22 when he was chased down and killed by an angry mob in Somalia, was one of the youngest photographic stringers in Africa. But his journalistic work, which had ...

Acteurs in The Journey Is the Destination

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Journey Is the Destination

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Angel
Nu zijn land zich opmaakt voor oorlog, legt de hoge Egyptische ambtenaar Ashraf Marwan contact met Israël. Er begint een duister spionagespel met een hoge inzet.
Al Hayba
In een dorpje aan de Libanees-Syrische grens krijgt het hoofd van een bende wapensmokkelaars te maken met familieruzies, machtsstrijd en ingewikkelde liefde.
The Land of Steady Habits
Nadat Anders zijn vrouw en baan heeft verlaten, begint hij aan een onhandige, hartverscheurende zoektocht om weer geluk in zijn verscheurde leven te vinden.
LAST HOPE
Zeven jaar geleden roeide de geniale wetenschapper Leon Lau bijna de gehele mensheid uit. Nu moet hij de milieuramp bestrijden die hij onbedoeld heeft veroorzaakt.
Cardboard Gangsters
Een kleine drugsdealer besluit dat hij wil opklimmen in de illegale drugshandel in Darndale, Dublin, waardoor hij en zijn bende met veel geweld te maken krijgen.