Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Journey Is the Destination

Film, 2016, 123 minuten
The Journey Is the Destination
In deze biopic zoekt de 22-jarige activist en fotojournalist Dan Eldon de frontlinie op tijdens een gevaarlijke hulpactie aan Somalische vluchtelingen.
Deze film is Ontroerend, Intellectueel

The Journey Is the Destination op Moviemeter

Dan Eldon was fotojournalist en pas 22 toen hij gedood werd door een woedende menigte in Somalië. Met zijn collages blonk hij ook uit als kunstenaar. The Journey Is the Destination recreëert het levensverhaal van de kunstenaar en activist die de strijd, pijn en hoop van de geteisterde regio documenteerde. Een hommage aan zijn dapperheid en levenslustigheid.

The Journey Is the Destination op IMDB

Dan Eldon, who was only 22 when he was chased down and killed by an angry mob in Somalia, was one of the youngest photographic stringers in Africa. But his journalistic work, which had ...

Acteurs in The Journey Is the Destination

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Journey Is the Destination

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La hora final
In dit meeslepende, waargebeurde verhaal gaan twee Peruaanse rechercheurs undercover om de ongrijpbare leider van de guerrillabeweging Sendero Luminoso te arresteren.
Unsolved
Volg een gedramatiseerde versie van de echte onderzoeken naar de moord op de raplegendes Tupac Shakur en Biggie Smalls.
Beirut
Een Amerikaanse spion wordt ontvoerd in het verscheurde Beiroet. Een afgegleden oud-diplomaat moet terugkeren naar de stad om een risicovolle gevangenenruil te regelen.
All Eyez on Me
De niet klein te krijgen rapper en dichter Tupac Shakur wil carrière maken in de muziek, maar krijgt te maken met innerlijke demonen en een steeds gevaarlijker leven.
Lust Stories
In dit vervolg op Bombay Talkies uit 2013 verkennen vier van de grootste regisseurs van India in vier korte films liefde, seks en relaties in het moderne India.