Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Karate Kid Part II

De Karate Kid Deel II
Film, 1986, 113 minuten, 1.597.776 beoordelingen
The Karate Kid Part II
Karatekampioen Daniel LaRusso en Mr. Miyagi reizen naar Okinawa, waar Miyagi zijn stervende vader bezoekt en zijn gevoelens voor een oude vlam weer opleven.
De film The Karate Kid Part II is uitgebracht in 1986 en duurt 113 minuten. Ralph Macchio en Pat Morita zijn terug in deze hoogvliegende kaskraker uit 1986. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Karate Kid Part II op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Daniel reist samen met zijn leraar Miyagi naar Okinawa om daar Miyagi's op sterven liggende vader te bezoeken. Tijdens zijn verblijf in z'n geboorteland wordt Miyagi weer geconfronteerd met zijn aartsvijand en de nog altijd aanwezige vete tussen hen. Daniel leert veel over de oude Japanse tradities en de erecodes, wanneer ook hij verwikkeld raakt in deze vendetta.

The Karate Kid Part II op IMDB

Score: 6 van de 10

Daniel accompanies his mentor to Okinawa who is off to see his dying father and confront his old rival, while Daniel inadvertently makes an enemy of his own.

Acteurs in The Karate Kid Part II

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Karate Kid Part II

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Vampire in the Garden
Een vampierkoningin en een meisje vormen een onwaarschijnlijk duo en gaan op zoek naar het 'paradijs': een plek waar mensen en vampiers in harmonie leven.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
My Sweet Monster
Een rebelse prinses wordt onder druk gezet om te trouwen met een schurk van een postsorteerder en vlucht diep het bos in waar ze vriendschap sluit met een groot monster.