Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Karate Kid

Film, 1984, 126 minuten, 6.901.286 beoordelingen
The Karate Kid
In deze klassieke underdogfilm wordt de gepeste Daniel LaRusso getraind in de vechtkunst, en leert hij veel meer dan alleen maar zelfverdediging.
De film The Karate Kid is uitgebracht in 1984 en duurt 126 minuten. Deze hit was de nummer 5 in 1984 en leidde tot twee vervolgfilms en een remake in 2010. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Sentimenteel, Hartverwarmend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Karate Kid op Moviemeter

Daniel is nieuw in de stad, en wordt gepest door de plaatselijke 'bullies', die allemaal bekend zijn met karate. Vastbesloten om voor zichzelf op te komen besluit Daniel om zichzelf karate te leren, tot hij ontdekt dat er een karate-meester in zijn flat woont. Mr. Miyagi stemt toe om Daniel te trainen, en hij leert hem dat er meer is dan het gebruiken van geweld.

The Karate Kid op IMDB

Score: 7 van de 10

A handyman/martial arts master agrees to teach a bullied boy karate and shows him that there is more to the martial art than fighting.

Trailer

Acteurs in The Karate Kid

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Turks;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals The Karate Kid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.