Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Karate Kid

Film, 1984, 126 minuten, 6.901.286 beoordelingen
The Karate Kid
In deze klassieke underdogfilm wordt de gepeste Daniel LaRusso getraind in de vechtkunst, en leert hij veel meer dan alleen maar zelfverdediging.
De film The Karate Kid is uitgebracht in 1984 en duurt 126 minuten. Deze hit was de nummer 5 in 1984 en leidde tot twee vervolgfilms en een remake in 2010. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Sentimenteel, Hartverwarmend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Karate Kid op Moviemeter

Daniel is nieuw in de stad, en wordt gepest door de plaatselijke 'bullies', die allemaal bekend zijn met karate. Vastbesloten om voor zichzelf op te komen besluit Daniel om zichzelf karate te leren, tot hij ontdekt dat er een karate-meester in zijn flat woont. Mr. Miyagi stemt toe om Daniel te trainen, en hij leert hem dat er meer is dan het gebruiken van geweld.

The Karate Kid op IMDB

Score: 7 van de 10

A handyman/martial arts master agrees to teach a bullied boy karate and shows him that there is more to the martial art than fighting.

Trailer

Acteurs in The Karate Kid

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Turks;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals The Karate Kid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.