Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Kindergarten Teacher

Film, 2018, 96 minuten
The Kindergarten Teacher
Een bevlogen lerares neemt een creatieve jonge leerling onder haar hoede nadat ze zijn gedichten heeft gehoord. Haar goede bedoelingen slaan al snel om in een obsessie.
De film The Kindergarten Teacher is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Kindergarten Teacher op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A kindergarten teacher in New York becomes obsessed with one of her students whom she believes is a child prodigy.

Trailer

Acteurs in The Kindergarten Teacher

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Kindergarten Teacher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House Arrest
Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door de gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
Nada a Perder 2
De mede door Edir Macedo gestichte evangelische kerk is in opspraak en hij krijgt te maken met verraad, politiek en persoonlijk verlies in deel twee van deze biopic.
Earthquake Bird
In Tokio van de jaren 80 wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin, die is verdwenen na een driehoeksrelatie met een fotograaf.
Собибор
Een Sovjetofficier komt als krijgsgevangene in een Duits concentratiekamp terecht en leidt zijn kampgenoten in wat de grootste ontsnapping uit WO II zou worden.
Let It Snow
Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.