Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Kindergarten Teacher

Film, 2018, 96 minuten
The Kindergarten Teacher
Een bevlogen lerares neemt een creatieve jonge leerling onder haar hoede nadat ze zijn gedichten heeft gehoord. Haar goede bedoelingen slaan al snel om in een obsessie.
De film The Kindergarten Teacher is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Kindergarten Teacher op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A kindergarten teacher in New York becomes obsessed with one of her students whom she believes is a child prodigy.

Trailer

Acteurs in The Kindergarten Teacher

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Kindergarten Teacher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.
Late Night
Een oudgediende talkshowpresentatrice dreigt opzijgezet te worden en probeert een andere stijl als een ambitieuze vrouw haar mannelijke schrijversteam komt versterken.