Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Kindness Diaries

Tv-serie, 2019
The Kindness Diaries
Presentator Leon Logothetis reist de wereld rond op een oude motor. Hij doet een beroep op de goedheid van onbekenden, die hij op een inspirerende manier terugbetaalt.
De tv-serie The Kindness Diaries is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Kindness Diaries op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Leon is a man with a mission. Counting solely on the kindness of strangers for food, shelter and fuel, he travels around the world on a vintage motorcycle looking for the good in humanity. This is an uplifting social experiment that examines the nature of generosity and gives glimpses into the hearts of some truly selfless people. It gives one real hope in a world where too often greed is revered as a virtue and caring as a liability.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals The Kindness Diaries

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.