Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Kindness Diaries

Tv-serie, 2019
The Kindness Diaries
Presentator Leon Logothetis reist de wereld rond op een oude motor. Hij doet een beroep op de goedheid van onbekenden, die hij op een inspirerende manier terugbetaalt.
De tv-serie The Kindness Diaries is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Kindness Diaries op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Leon is a man with a mission. Counting solely on the kindness of strangers for food, shelter and fuel, he travels around the world on a vintage motorcycle looking for the good in humanity. This is an uplifting social experiment that examines the nature of generosity and gives glimpses into the hearts of some truly selfless people. It gives one real hope in a world where too often greed is revered as a virtue and caring as a liability.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals The Kindness Diaries

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.