Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Kissing Booth 2

Film, 2020, 132 minuten
The Kissing Booth 2
De universiteitskeuzes worden duidelijk en Elle is bezig met haar langeafstandrelatie met Noah, de veranderende band met Lee en haar gevoelens voor een nieuwe klasgenoot.
De film The Kissing Booth 2 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 132 minuten. Joey King, Jacob Elordi en Joel Courtney vinden nog meer romantiek en vriendschap in deze sprankelende sequel. Geschikt voor alle leeftijden. The Kissing Booth 2 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Charmant, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Kissing Booth 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Kissing Booth 2

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.