Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lady in the Van

Film, 2015, 104 minuten
The Lady in the Van
Als toneelschrijver Alan zijn oprit beschikbaar stelt voor het busje van de charmant norse, dakloze Miss Shepherd, krijgen ze een opvallende maar sterke band.
De film The Lady in the Van is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Lady in the Van op Moviemeter

Score: 3,09 van de 5

Autobiografisch verhaal van Alan Bennett, waarin de Britse schrijver (Alex Jennings) een bijzondere band ontwikkelt met Miss Shepherd (Maggie Smith), een oude dame die gedurende vijftien jaar in een busje op zijn oprijlaan woonde. Wat begint als een misgunst wordt een relatie die hun levens zal veranderen.

The Lady in the Van op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The Lady in the Van tells the true story of Alan Bennett's strained friendship with Miss Mary Shepherd, an eccentric homeless woman whom Bennett befriended in the 1970s before allowing her temporarily to park her Bedford van in the driveway of his Camden home. She stayed there for 15 years. As the story develops Bennett learns that Miss Shepherd is really Margaret Fairchild (died 1989), a former gifted pupil of the pianist Alfred Cortot. She had played Chopin in a promenade concert, tried to become a nun, was committed to an institution by her brother, escaped, had an accident when her van was hit by a motorcyclist for which she believed herself to blame, and thereafter lived in fear of arrest.

Trailer

Acteurs in The Lady in the Van

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Lady in the Van

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.