Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Land of Cards

Film, 2012, 113 minuten
The Land of Cards
Een prins arriveert op een eiland onder een fascistisch bewind en zet de vrouwen ertoe aan te rebelleren in deze hallucinogene bewerking van een klassiek toneelstuk.
De film The Land of Cards is uitgebracht in 2012 en duurt 113 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze film is Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Land of Cards op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Als schipbreukelingen op een paradijselijk eiland worden een prins en zijn vriend geconfronteerd met een vreemde cultuur. De eilandbewoners zijn soldaten die zichzelf 'de kaarten' noemen en die leven volgens een code van regels die elke vorm van menselijk gedrag uitsluiten. Voor zij het beseffen, worden zij door de agressieve groepering van eilanders gevangen genomen.

The Land of Cards op IMDB

Two men set out on a mysterious expedition into the great American outdoors with almost all the supplies they'll need and most of the skills required to use them.

Acteurs in The Land of Cards

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Bengaals
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals The Land of Cards

Harud

Harud

(2010)

Loser

Loser

(2010)

Killa

Killa

(2014)

Umrika

Umrika

(2015)

Mercy

Mercy

(2016)

Ti Mene Nosis

Ti Mene Nosis

(2015)

Ludo

Ludo

(2015)

Divines

Divines

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.