Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Land of Cards

Film, 2012, 113 minuten
The Land of Cards
Een prins arriveert op een eiland onder een fascistisch bewind en zet de vrouwen ertoe aan te rebelleren in deze hallucinogene bewerking van een klassiek toneelstuk.
De film The Land of Cards is uitgebracht in 2012 en duurt 113 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen. Deze film is Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Land of Cards op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Als schipbreukelingen op een paradijselijk eiland worden een prins en zijn vriend geconfronteerd met een vreemde cultuur. De eilandbewoners zijn soldaten die zichzelf 'de kaarten' noemen en die leven volgens een code van regels die elke vorm van menselijk gedrag uitsluiten. Voor zij het beseffen, worden zij door de agressieve groepering van eilanders gevangen genomen.

The Land of Cards op IMDB

Two men set out on a mysterious expedition into the great American outdoors with almost all the supplies they'll need and most of the skills required to use them.

Acteurs in The Land of Cards

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Bengaals
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals The Land of Cards

Harud

Harud

(2010)

Loser

Loser

(2010)

Killa

Killa

(2014)

Umrika

Umrika

(2015)

Mercy

Mercy

(2016)

Ti Mene Nosis

Ti Mene Nosis

(2015)

Ludo

Ludo

(2015)

Divines

Divines

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.