Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Kids on Earth

Tv-serie, 2019
The Last Kids on Earth
Wanneer zombies en monsters zijn woonplaats binnenvallen, werkt een vechtlustige 13-jarige wees samen met zijn vrienden in de hoop de chaos te overleven.
De tv-serie The Last Kids on Earth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Kids on Earth op IMDB

Young teenager Jack Sullivan and a group of friends live in a decked-out tree house, playing video games, eating candy, and fighting zombies in the aftermath of a monster apocalypse.

Acteurs in The Last Kids on Earth

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals The Last Kids on Earth

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.
Valeria
Een schrijfster in creatieve en echtelijke crisis krijgt hulp van drie vriendinnen, die zichzelf ook aan het ontdekken zijn. Gebaseerd op de romans van Elísabet Benavent.