Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Kids on Earth

Tv-serie, 2019
The Last Kids on Earth
Wanneer zombies en monsters zijn woonplaats binnenvallen, werkt een vechtlustige 13-jarige wees samen met zijn vrienden in de hoop de chaos te overleven.
De tv-serie The Last Kids on Earth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Kids on Earth op IMDB

Young teenager Jack Sullivan and a group of friends live in a decked-out tree house, playing video games, eating candy, and fighting zombies in the aftermath of a monster apocalypse.

Acteurs in The Last Kids on Earth

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals The Last Kids on Earth

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El club
Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
SCAMS
Een man die het goed meent, maar met de gevolgen van de Lehman-crisis kampt, raakt betrokken bij telefoonoplichting en wordt steeds dieper de onderwereld ingezogen.
True en het grote oogstfeest
De tijd van het Grabbelappeloogstfeest is aangebroken in het Regenboogrijk, maar Sippie Somber heeft geen zin in de herfst. Kunnen True en haar vrienden het feest redden?
Hallo Ninja
Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja's en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.