Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Laugh

Film, 2019, 98 minuten
The Last Laugh
De rusteloze talent-manager Al verhuist naar een bejaardentehuis en komt weer in contact met een oude klant, Buddy. Hij kan hem ervan overtuigen terug aan comedy te doen.
De film The Last Laugh is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 98 minuten. In deze roadtrip-comedy acteren Chevy Chase en Richard Dreyfuss voor de eerste keer samen. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Last Laugh is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Laugh op IMDB

Score: 5,6 van de 10

When retired talent manager Al Hart is reunited with his first client, Buddy Green, a comic who quit show business 50 years ago, he convinces Buddy to escape their retirement community and hit the road for a cross-country comedy tour.

Acteurs in The Last Laugh

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Last Laugh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.