Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Laugh

Film, 2019, 98 minuten
The Last Laugh
De rusteloze talent-manager Al verhuist naar een bejaardentehuis en komt weer in contact met een oude klant, Buddy. Hij kan hem ervan overtuigen terug aan comedy te doen.
De film The Last Laugh is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Last Laugh is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Laugh op IMDB

Score: 5,6 van de 10

When retired talent manager Al Hart is reunited with his first client, Buddy Green, a comic who quit show business 50 years ago, he convinces Buddy to escape their retirement community and hit the road for a cross-country comedy tour.

Acteurs in The Last Laugh

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Last Laugh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.