Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Legion

Film, 2007, 97 minuten, 682.033 beoordelingen
The Last Legion
Zijn keizerrijk is aan het afbrokkelen, zijn ouders zijn dood, en de 12-jarige Romeinse keizer Romulus wordt verbannen naar Capri samen met zijn mystieke huisleraar.
De film The Last Legion is uitgebracht in 2007 en duurt 97 minuten. Oscarwinnaars Colin Firth en Ben Kingsley zijn onvergetelijk in dit avontuur dat zich in de Romeinse oudheid afspeelt. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld

The Last Legion op Moviemeter

476 na Christus. Het eens zo machtige Romeinse Rijk davert op zijn grondvesten. Romulus Augustulus, de keizerlijke troonopvolger, wordt door de Goten gevangen genomen en opgesloten in een afgelegen vesting. Een aantal getrouwen onder leiding van Aurelius - bevelhebber van een uitgedund legioen - en de geleerde Ambrosinus, slagen erin hem te bevrijden. Met in hun kielzog de Gothische leider Odoaker vluchten ze naar het Noorden in de hoop in Brittannië nog een legioen te vinden dat hen kan helpen. Ze worden in hun zoektocht bijgestaan door een raadselachtige Oosterse krijger en een mysterieus zwaard...

The Last Legion op IMDB

Score: 5 van de 10

As the Roman empire crumbles, young Romulus Augustus flees the city and embarks on a perilous voyage to Britain to track down a legion of supporters.

Acteurs in The Last Legion

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Last Legion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.