Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Man on the Moon

Documentaire, 2014, 96 minuten
The Last Man on the Moon
Astronaut Gene Cernan blikt terug op de spannende geschiedenis van de maanlandingen van de NASA en hoe zijn leven veranderde door als laatste mens op de maan te staan.
De documentaire The Last Man on the Moon is uitgebracht in 2014 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Man on the Moon op Moviemeter

Na Neil Armstrongs fameuze eerste stap op de maan, hebben in totaal nog 11 andere mannen hun voeten op de maan gezet. Cene Cernan was de allerlaatste en hij verbleef er drie dagen. Net voor zijn terugkeer naar de aarde, liet hij bewust zijn voetafdrukken en de initialen van zijn dochter achter in het stof, want hij wist dat er na hem niet snel nog iemand zou komen. Dat was niet enkel een leukigheidje, maar een persoonlijke loutering.

The Last Man on the Moon op IMDB

Score: 7,4 van de 10

When Apollo astronaut Eugene Cernan stepped off the moon in 1972 he left his footprints and his daughter's initials in the lunar dust. Only now, forty years later, is he ready to share his epic but deeply personal story. Cernan's burning ambition carried him to the spectacular and hazardous environment of space and to the moon. But there was a heavy price to pay for the fame and privilege that followed. As his wife famously remarked, 'If you think going to the moon is hard, try staying at home.' 'The Last Man on the Moon' combines rare archive material, compelling Visual FX and unprecedented access to present an iconic historical character on the big screen.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Last Man on the Moon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.