Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Man on the Moon

Documentaire, 2014, 96 minuten
The Last Man on the Moon
Astronaut Gene Cernan blikt terug op de spannende geschiedenis van de maanlandingen van de NASA en hoe zijn leven veranderde door als laatste mens op de maan te staan.
De documentaire The Last Man on the Moon is uitgebracht in 2014 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Man on the Moon op Moviemeter

Na Neil Armstrongs fameuze eerste stap op de maan, hebben in totaal nog 11 andere mannen hun voeten op de maan gezet. Cene Cernan was de allerlaatste en hij verbleef er drie dagen. Net voor zijn terugkeer naar de aarde, liet hij bewust zijn voetafdrukken en de initialen van zijn dochter achter in het stof, want hij wist dat er na hem niet snel nog iemand zou komen. Dat was niet enkel een leukigheidje, maar een persoonlijke loutering.

The Last Man on the Moon op IMDB

Score: 7,4 van de 10

When Apollo astronaut Eugene Cernan stepped off the moon in 1972 he left his footprints and his daughter's initials in the lunar dust. Only now, forty years later, is he ready to share his epic but deeply personal story. Cernan's burning ambition carried him to the spectacular and hazardous environment of space and to the moon. But there was a heavy price to pay for the fame and privilege that followed. As his wife famously remarked, 'If you think going to the moon is hard, try staying at home.' 'The Last Man on the Moon' combines rare archive material, compelling Visual FX and unprecedented access to present an iconic historical character on the big screen.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Last Man on the Moon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.