Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last of the Mohicans

Film, 1992, 111 minuten
The Last of the Mohicans
Een Engelsman die is opgevoed door een inheemse stam in koloniaal Amerika, raakt betrokken bij een bloedig conflict wanneer hij valt voor de dochter van een Britse kolonel.
De film The Last of the Mohicans is uitgebracht in 1992 en duurt 111 minuten. Oscar-winnaar Daniel Day-Lewis schittert in dit historische oorlogsdrama geregisseerd door Michael Mann ('Heat'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last of the Mohicans op IMDB

Score: 7,8 van de 10

The last members of a dying Native American tribe, the Mohicans -- Uncas, his father Chingachgook, and his adopted half-white brother Hawkeye -- live in peace alongside British colonists. But when the daughters of a British colonel are kidnapped by a traitorous scout, Hawkeye and Uncas must rescue them in the crossfire of a gruesome military conflict of which they wanted no part: the French and Indian War.

Acteurs in The Last of the Mohicans

Regisseur

Meer zoals The Last of the Mohicans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.