Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Shaman

Documentaire, 2016, 82 minuten
The Last Shaman
In een laatste poging om zelfmoord te voorkomen reist een depressieve jongeman naar het Amazonegebied om een ritueel te ondergaan waarmee hallucinaties worden opgewekt.
De documentaire The Last Shaman is uitgebracht in 2016 en duurt 82 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Shaman op Moviemeter

Score: 2,12 van de 5

James is een Amerikaanse jongeman wiens veelbelovend leven een deuk krijgt wanneer hij plots kampt met een depressie. Hij lijdt steeds meer aan suïcidale gedachten. Hij wil echter niet van de traditionele westerse behandelingen en medicijnen weten. In een laatste poging om zelfmoord te voorkomen reist hij naar het Amazonegebied om een ritueel te ondergaan waarmee hallucinaties worden opgewekt.

The Last Shaman op IMDB

Score: 6,8 van de 10

James is an all American boy whose promising life is brought to a halt by acute depression. Turning his back on the most progressive western treatments and medicines, James discovers ayahuasca in search of healing in the Peruvian jungle. Over the course of 10 months venturing from Shaman to Shaman, James finds friendship, answers and a kind of redemption hidden deep in the Peruvian amazon.

Acteurs in The Last Shaman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Last Shaman

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.