Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Shaman

Documentaire, 2016, 82 minuten
The Last Shaman
In een laatste poging om zelfmoord te voorkomen reist een depressieve jongeman naar het Amazonegebied om een ritueel te ondergaan waarmee hallucinaties worden opgewekt.
De documentaire The Last Shaman is uitgebracht in 2016 en duurt 82 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Shaman op Moviemeter

Score: 2,12 van de 5

James is een Amerikaanse jongeman wiens veelbelovend leven een deuk krijgt wanneer hij plots kampt met een depressie. Hij lijdt steeds meer aan suïcidale gedachten. Hij wil echter niet van de traditionele westerse behandelingen en medicijnen weten. In een laatste poging om zelfmoord te voorkomen reist hij naar het Amazonegebied om een ritueel te ondergaan waarmee hallucinaties worden opgewekt.

The Last Shaman op IMDB

Score: 6,8 van de 10

James is an all American boy whose promising life is brought to a halt by acute depression. Turning his back on the most progressive western treatments and medicines, James discovers ayahuasca in search of healing in the Peruvian jungle. Over the course of 10 months venturing from Shaman to Shaman, James finds friendship, answers and a kind of redemption hidden deep in the Peruvian amazon.

Acteurs in The Last Shaman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Last Shaman

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
In deze Britse horrorfilm uit 1936 vermoordt een meedogenloze Londense kapper zijn klanten voor geld en wil hij koste wat kost de dochter van een rijke gouverneur voor zich winnen.