Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Summer

Film, 2019, 109 minuten
The Last Summer
Tieners op een school in Chicago worstelen met hun dromen, relaties en identiteit tijdens een zomer vol veranderingen voordat ze naar de universiteit gaan.
De film The Last Summer is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 109 minuten. Met K.J. Apa (Riverdale), Maia Mitchell (The Fosters) en Sosie Bacon (13 Reasons Why). Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Summer op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A group of young people in Chicago come together during the summer before they head off to college.

Acteurs in The Last Summer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Turks;Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals The Last Summer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.