Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Summer

Film, 2019, 109 minuten
The Last Summer
Tieners op een school in Chicago worstelen met hun dromen, relaties en identiteit tijdens een zomer vol veranderingen voordat ze naar de universiteit gaan.
De film The Last Summer is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 109 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Summer op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A group of young people in Chicago come together during the summer before they head off to college.

Acteurs in The Last Summer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Turks;Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals The Last Summer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.