Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

Film, 2018, 83 minuten
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
Een ster uit jachtvideo's wil een band smeden met zijn 12-jarige zoon tijdens een tocht door de wildernis, maar leert dat familiebanden niet kunnen worden afgedwongen.
De film The Legacy of a Whitetail Deer Hunter is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 83 minuten. Josh Brolin en Danny McBride spelen kibbelende vrienden in deze dramedy van regisseur Jody Hill (Vice Principals). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Offbeat, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter op Moviemeter

Score: 2,59 van de 5

De legendarische jager Buck Ferguson vertrekt op jachtweekend met zijn goede vriend en cameraman Don. Het wordt een heus avontuur, maar niet één zonder missie. Buck wil namelijk de band weer aanhalen met zijn zoon Jaden, maar laatstgenoemde heeft daar weinig zin in.

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter op IMDB

Jaden, a cool and confident sixth-grade boy, is supposed to be bonding with his father on a hunting trip, but Jaden wants to do anything but!

Acteurs in The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.