Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Legend of 420

Documentaire, 2017, 86 minuten
The Legend of 420
Deze docu onderzoekt de groeiende tendens in de VS om marihuana te decriminaliseren en het gebruik van cannabis in onder meer de geneeskunde, kunst en haute cuisine.
De documentaire The Legend of 420 is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Controversieel, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Legend of 420 op Moviemeter

Score: 1 van de 5

Marihuana begon als een gevaarlijk narcoticamiddel dat sinds de jaren 70 als zogenaamde Schedule 1-drug is geclassificeerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Inmiddels is het gebruik van cannabis ook terug te vinden in de mainstream-samenleving en zijn er zelfs processen in werking om het te decriminaliseren. Deze documentaire onderzoekt het controversiële gebruik van marihuana, de sociale evolutie van deze drug en de redenen waarom er tegenwoordig anders tegenaan gekeken wordt dan vroeger.

The Legend of 420 op IMDB

Score: 7,2 van de 10

A comedy documentary outlining the progression of the ever growing cannabis industry.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Legend of 420

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.