Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Legend of Hercules

Film, 2014, 98 minuten, 373.135 beoordelingen
The Legend of Hercules
De mythologische held Hercules is half mens, half god. Het lot heeft hem verkozen om de wrede koning van Griekenland ten val te brengen.
De film The Legend of Hercules is uitgebracht in 2014 en duurt 98 minuten. Kellan Lutz (Twilight) speelt de rol van Hercules in Renny Harlins versie van dit klassieke verhaal. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Legend of Hercules op Moviemeter

Score: 2,26 van de 5

Een jonge legerkapitein (Liam McIntyre) wordt een goede vriend van Hercules (Kellan Lutz), de zoon van de oppergod Zeus. Maar nadat een slechte koning hen misleidt, worden Hercules en de kapitein in slavernij verkocht en moeten ze zij aan zij vechten om hun vrijheid terug te verdienen.

The Legend of Hercules op IMDB

Score: 4 van de 10

The origin story of the the mythical Greek hero. Betrayed by his stepfather, the King, and exiled and sold into slavery because of a forbidden love, Hercules must use his formidable powers to fight his way back to his rightful kingdom.

Acteurs in The Legend of Hercules

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Legend of Hercules

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.