Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Legend of Sleepy Hollow

Film, 1999, 87 minuten
The Legend of Sleepy Hollow
Boekenwurm Ichabod Crane komt in het spookachtige Sleepy Hollow aan, waar hij een onwaarschijnlijke rivaal wordt om de liefde van de rijke Katrina Van Tassel te winnen.
De film The Legend of Sleepy Hollow is uitgebracht in 1999 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.

The Legend of Sleepy Hollow op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Ichabod Crane, a Yankee wanderer, arrives in Sleepy Hollow and becomes the new schoolmaster. He meets Katrina Van Tassel, and blissfully fantasizes about how can marry her, ultimately, ...

Acteurs in The Legend of Sleepy Hollow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Arabisch

Meer zoals The Legend of Sleepy Hollow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

See You Yesterday
Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.
It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
Chip en Pieper
Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.