Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Legend of Sleepy Hollow

Film, 1999, 87 minuten
The Legend of Sleepy Hollow
Boekenwurm Ichabod Crane komt in het spookachtige Sleepy Hollow aan, waar hij een onwaarschijnlijke rivaal wordt om de liefde van de rijke Katrina Van Tassel te winnen.
De film The Legend of Sleepy Hollow is uitgebracht in 1999 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.

The Legend of Sleepy Hollow op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Ichabod Crane, a Yankee wanderer, arrives in Sleepy Hollow and becomes the new schoolmaster. He meets Katrina Van Tassel, and blissfully fantasizes about how can marry her, ultimately, ...

Acteurs in The Legend of Sleepy Hollow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Arabisch

Meer zoals The Legend of Sleepy Hollow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.