Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey

Documentaire, 2023, 81 minuten
The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey
Michelle Obama gaat in een verhelderend gesprek met Oprah Winfrey in op de uitdagingen en levenslessen die de basis vormden voor haar tweede bestseller.
De documentaire The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 81 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Saint of Second Chances
Een honkbaldynastie gebouwd op fundamenten van plezier, en een discoramp die er bijna het einde van betekende. Deze documentaire gaat over de ongelofelijke comeback van Mike Veeck.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.
Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America
Slachtoffers, klokkenluiders en experts vertellen over het decennialange zwijgen rond het seksuele misbruik bij de Boy Scouts of America, en de hartverscheurende gevolgen daarvan.
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
Heart of Invictus
Volg een groep deelnemers die traint voor de Invictus Games van 2022, een wereldwijd sportevenement opgezet door Prince Harry voor gewonde militairen.