Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Little Mermaid

Film, 2018, 84 minuten
The Little Mermaid
In deze versie van het klassieke verhaal brengt een gevangen circusmeermin grote veranderingen teweeg in de levens van een sceptische journalist en zijn naïeve jonge zus.
De film The Little Mermaid is uitgebracht in 2018 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Little Mermaid op IMDB

Score: 4,2 van de 10

A young reporter and his niece discover a beautiful and enchanting creature they believe to be the real little mermaid.

Acteurs in The Little Mermaid

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Little Mermaid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.