Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Little Mermaid

Film, 2018, 84 minuten
The Little Mermaid
In deze versie van het klassieke verhaal brengt een gevangen circusmeermin grote veranderingen teweeg in de levens van een sceptische journalist en zijn naïeve jonge zus.
De film The Little Mermaid is uitgebracht in 2018 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Little Mermaid op IMDB

Score: 4,2 van de 10

A young reporter and his niece discover a beautiful and enchanting creature they believe to be the real little mermaid.

Acteurs in The Little Mermaid

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Little Mermaid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.