Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Third Key

Film, 1956, 96 minuten
The Third Key
Een ervaren rechercheur van Scotland Yard en zijn nieuwe partner gaan op jacht naar een ongrijpbare dief die verantwoordelijk is voor overvallen in heel Engeland.
De film The Third Key is uitgebracht in 1956 en duurt 96 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Third Key op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Someone has broken into the safe of a London company, and yet no force or explosive was used, and the keys do not appear to have been lost. A police superintendent is investigating, assisted by a new and very keen sergeant. The superintendent's wife is worried that he may be in personal danger, and the superintendent is not always mindful of the need to reassure his wife. Then a safe in another business is also robbed without the use of force, but the robber's getaway car runs down a bystander, who later dies. There seems to be nothing to link the crimes, but then the getaway car is found abandoned in a scrap yard. A discarded newspaper in the car may be a crucial lead in solving the crime, but there isn't much to go on.

Acteurs in The Third Key

Regisseur

Meer zoals The Third Key

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.