Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lost Brother

Film, 2017, 112 minuten
The Lost Brother
Bij de afhandeling van zaken van zijn vermoorde moeder en broer raakt een man op het verkeerde pad als hij samen met een crimineel fraude met levensverzekeringen pleegt.
De film The Lost Brother is uitgebracht in 2017 en duurt 112 minuten. Leonardo Sbaraglia werd in 2017 op het filmfestival van Málaga uitgeroepen tot beste acteur voor zijn rol als Duarte. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Lost Brother op Moviemeter

Score: 1,33 van de 5

De werkloze Cetarti krijgt het nieuws te horen dat zijn moeder en broer zijn doodgeschoten in Lapachito, een dorp in het noorden van Argentinië. Vanuit Buenos Aires reist hij ernaartoe om de levensverzekering te innen. Daar ontmoet hij Duarte, een crimineel die zich bezighoudt met ontvoeringen. Bovendien is hij bevriend met de moordenaars van zijn familie. Er wordt een riskante alliantie gevormd tussen Cetarti en Duarte, die Cetarti naar donkere plaatsen voert.

The Lost Brother op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Cetarti, a public employee who has just been fired, travels from Buenos Aires to Lapachito, a lonely town in the Chaco province. He must take care of the corpses of his mother and brother who have been brutally murdered, and with whom no bond of affection binds him. The only thing that mobilizes Cetarti to undertake the trip is the possibility of charging a modest life insurance to be able to settle in Brazil. There he meets Duarte, a sort of town capo and friend of his mother's murderer, with whom he establishes a strange society to manage and collect that money.

Acteurs in The Lost Brother

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals The Lost Brother

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.